Verimli iş, planlama ve organizasyon

Osmanlı Hanedanı Hacı Abdullah’da

Kuruluş beratı Sultan 2. Abdülhamit tarafından verilen ve 123. kuruluş yılını kutlayan Hacı Abdullah Lokantası’nın önemli misafirleri vardı.

Osmanlı Hanedan üyeleri Hacı Abdullah Lokantası’nda bir araya gelerek hasret giderdiler. Osmanlı Hanedan üyeleri Hacı Abdullah Lokantası’nda bir araya geldi.

Kuruluş beratı Sultan 2. Abdülhamit tarafından verilen Hacı Abdullah Lokantası önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Saray mutfağının yaşayan en köklü kuruluşu olma özelliğiyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapan Hacı Abdullah Lokantası davetlilerden tam not aldı.

Hacı Abdullah Lokantası’ndaki buluşmaya, Hanedan üyelerinden Sultan 2. Abdülhamit’in torunu Harun Osmanoğlu ve eşi Firuzan Osmanoğlu, Sultan 5. Murad’ın torunu Osman Selaheddin Osmanoğlu ve eşi Candan Osmanoğlu, Harun Osmanoğlu’nun eşi Farizet Osmanoğlu ve kızları Nurhan Osmanoğlu ile Sultan 5. Murad’ın torunu Telgüzar İris ve kızı Resan İris, Sultan Reşad’ın torunu Emel Hobo, Sultan Abdülmecit Han’ın torunu Edhem Dömeke ve eşi Filiz Dömeke, Enver Paşa’nın torunu Arzu Enver ve eşi Ömer Enver iştirak ettiler.

Davette ayrıca Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Rasim Cinisli, Doc. Dr. Mehmet Gümüşkılıç, İHA Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Pazan hazır bulundular. Hanedan mensubu misafirlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Abdullah Lokantası Genel Müdürü Abdullah Korun, davetlerine icabet ederek nadide bir etkinliğe hane sahipliği yapma mutluluğunu yaşattıkları için şehzade ve sultanlara teşekkür etti.

Abdullah Korun’un takdim konuşmasını takiben Hanedan üyelerinin kısa konuşmalarından sonra saray mutfağından örnekler teşkil eden yemek ikramına geçildi.

Yemek ikramını takiben basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hanedan mensupları, Hacı Abdullah Lokantası’nda bir araya gelmekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Etkinlik sonunda ise Hacı Abdullah Lokantası Genel Müdürü Abdullah Korun tarafından misafirlere Kutsal Emanetler Kitabı takdim edildi.